• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Varškėčiai daugeliui vienas iš mėgstamiausių patiekalų. Būtinai pasilepinkite su mėgstamomis uogomis“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

Varškėčiai daugeliui vienas iš mėgstamiausių patiekalų. Būtinai pasilepinkite su mėgstamomis uogomis“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita.

REKLAMA

Reikės:

  • 500g varškės;
  • 2 kiaušinių;
  • 5 v.š. cukraus;
  • žiupsnelio druskos;
  • ~200g miltų.

Varškę sumaišykite su kiaušiniais, cukrumi, druska. Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų minkšta ir būtų galima paimti rankomis.

Formuokite norimo dydžio varškėčius, apvoliokite miltuose ir kepti vidutiniškai įkaitintuose riebaluose, kol gražiai apskrus.

Valgėme su cukrumi sutrintomis žemuogėmis bei grietine. Skanaus.

P. S. varškę naudokite ne pakeliuose (ji per skysta), o maišeliuose birią.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų